Τόπος διαμονής – CONGRESS HOTELS

Η εταιρία μας, The Mastermind Group έχει προχωρήσει σε κράτηση στα ακόλουθα ξενοδοχεία για τις 7-11 Νοεμβρίου (4 διανυκτερεύσεις), σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς του Συνεδρίου, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαμονή σας στην Αθήνα.
Σημαντική σημείωση Ο Νοέμβριος έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης και επιπλέον ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η κράτηση της διαμονής σας το συντομότερο δυνατό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν γίνονται αποδεκτές.

Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλο το Συνέδριο, η εταιρία μας έχει εξασφαλίσει διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις (από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018).

Athens Cypria Hotel
Διομείας 5, Αθήνα

Το Athens Cypria Hotel είναι ένα φιλικό, ήσυχο και ζεστό ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αθήνα. Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας, περίπου 150μ. Από την πλατεία Συντάγματος προσφέρει μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε όλα τα αξιοθέατα της πόλης.
Ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά καταστήματα της πόλης, η οδός Ερμού, είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, ενώ η παλιά πόλη της Πλάκας και της Ακρόπολης απέχουν λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια. Η νυχτερινή διασκέδαση βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όπου υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες, μπαρ και θέατρα.
Απόσταση από το Συνεδριακό κέντρο:
700μ (περίπου 8′-10′ με τα πόδια)


Acropolis Select Hotel
Φαλήρου 37-39, Αθήνα

Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας και σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης, το Acropolis Select Hotel – πρόσφατα ανακαινισμένο – είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες θα βρουν τους αρχαίους χώρους της Ακρόπολης, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την περιοχή της Πλάκας, ενώ άλλα σημαντικά αξιοθέατα όπως η πλατεία Συντάγματος, ο Ναός του Ολυμπίου Διός και η Αγορά Μοναστηρακίου, τα hotspots είναι όλα εύκολα προσβάσιμα.
Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ιδιοκτησία υπάρχουν σταθμοί του μετρό, τραμ και λεωφορείων, καθιστώντας το ταξίδι στην πόλη πολύ βολικό.
Απόσταση από το Συνεδριακό κέντρο:
1χλμ (περίπου 10′ με τα πόδια)

Χάρτης – Τόπος διαμονής – CONGRESS HOTELS